Unde Efectuăm :mun. Chișinău, Moldova

Trimite un mesaj :finishprim@gmail.com

INFO: Motivele pentru popularitatea tencuielii decorative


Având în vedere diversele opțiuni pentru decorarea pereților, vă confruntați cu o adevărată abundență de materiale decorative.

Alegerea este cu adevărat uriașă, dar ezitați, deoarece doriți să obțineți ceva special – un strat frumos, practic și ecologic, care poate dura mulți ani.

După ce am aprofundat nuanțele, vei ajunge la concluzia paradoxală: în ciuda alegerii largi, doar câteva tipuri de acoperiri – tencuieli decorative – îți pot satisface nevoile. Această soluție este cea mai relevantă, la modă și la cerere.

Motivul popularității tencuielilor decorative este ridicol de banal – o înlocuire demnă nu există pur și simplu. Pentru a vă asigura că acest lucru este adevărat, vă sugerăm să vă familiarizați cu mai multe opțiuni alternative.

VARIANTE

Nr. 1 – materiale pe rolă Înainte de apariția tencuielilor decorative, materialele cu rolă (tapet) erau percepute de mulți ca fiind aproape limita perfectiunii. Fără îndoială, există plusuri la tapet; principalul este accesibilitatea.

Cu toate acestea, utilizarea materialelor rulourile implică o serie de limitări. În primul rând, tapetele pot fi folosite în niciun caz în toate interioarele – este aproape imposibil să implementați un concept de stil original (de exemplu, un mansardă sau Provence) folosind tapet.

În al doilea rând, practicitatea și durabilitatea tapetului lasă mult de dorit – cu o atitudine atentă, acoperirea va dura 2-3 ani, după care va trebui să vă gândiți la reparații.

Nr. 2 – panouri din PVC orientate Haideți să acordăm credit producătorilor: panourile de placare din PVC sunt cu adevărat durabile și practice.

Dar puteți utiliza aceste panouri pentru a face interiorul unui dormitor sau living să fie armonios și confortabil? Cu greu. Panourile de pardoseală pot fi utilizate undeva în clădiri publice (de exemplu, în spații de birouri), dar în apartamente și case rezidențiale, această opțiune va provoca disonanțe interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Posts